logo


Mijn netwerk ervaring is begonnen in een college en is als hobby verder doorgegroeid "/>

Mijn netwerk ervaring is begonnen in een college en is als hobby verder doorgegroeid

De mediatheek van internet voorzien

De mediatheek heb ik ook van een internetaansluiting voorzien. Daar was veel werk aan omdat alle getrokken ftp kabels moesten gepatcht worden. De leerlingen kunnen hier opzoek werk verrichten op Internet. Wat een voldoening het werd voor mij een hobby en passy.

prachtige ervaring en een manier om zich te vervolmaken in het aanleggen van computer netwerken

Een prachtige ervaring en een manier om zich te vervolmaken in het aanleggen van computer netwerken.

De twee switchen verbinden alle pc's met de server

De twee switchen verbinden alle pc's met de server.

Osbridge point to point verbinding

Ook draadloos verbinden was een van mijn ervaring met een Osbridge point to point verbinding. Dit was een stap om mijn interesse op te wekken in netwerken, zowel bekabeld als draadloos. Een mooi meegenomen job om netwerk ervaring op te doen.

Ik ben een medewerker van een draadloos computer netwerk WirelessBelgie en richte hier te Gent wirelessgent op

Ik ben een medewerker van een draadloos computer netwerk WirelessBelgie en richte hier te Gent wirelessgent op, waar ik terug ervaring opdeed hoe wifi linken werken. Zo kon ik me ook hobbymatig bekwamen op het draadloze gedeelte, wat voor mij een echte passie werd.

ik scan op een hoog gebouw naar onze kilometers verder gelegen accesspoints

Hier in Gent, scan ik op een hoog gebouw naar onze kilometers verder gelegen accesspoints om te kijken naar de mogelijkheden.

Dit is het resultaat, wie zich geroepen vindt om ons te helpen zoeken achter hoge locaties, laat het niet na ons te mailen.

Zo breidt ik mijn kennis over draadloze netwerken uit en dit in het voordeel van de kansarmen

Ik richte wirelessoostakker.be op, een gratis toegankelijk draadloos computer netwerk en installeerde al verschillende nodes. Zo breidt ik mijn kennis over draadloze netwerken uit en dit in het voordeel van de kansarmen. Natuurlijk zet ik mijn ervaringen op de website.

Hier in Oostakker, installeerde ik een node, daar kwam alles van pas, draadloos netwerken, de bekabelde netwerken en de ervaring in deze onderwerpen. Door omstandigheden ben ik zeer beperkt geworden om dit allemaal nog uit te voeren.

Top