Deel dit onderwerp alstublieft!

Dank aan de wirelessinfo.be sponsors

Wirelessinfo sponsors

Op deze pagina wil ik de WirelessInfo sponsors danken voor hun steun. Een website online houden en goede informatie geven kosten nu eenmaal geld. Spijtig genoeg heb ik het ezeltje dat geld schijt nog niet gevonden. Daarom ben ik dankbaar dat bedrijven wat ter hulp schieten. Dit omdat ze Wirelessinfo.be een warm hart toedragen.

WirelessInfo sponsors

Waarom een wirelessinfo sponsor worden?

Wirelessinfo sponsors zijn echt nodig om mijn cursusen up-to-date te houden. De draadloze en bedrade technieken verbeteren en wijzigen te vlug om dat allemaal bij te houden. Dit maakt het voor mij moeilijk om alles te blijven financieren. Want ieder toestel die ik demonstreer en documenteer wordt zelf aangekocht en door mij bestudeerd. Ik beperk me vooral tot de merken Mikrotik en Ubiquiti en dit is maar goed ook. De kosten zouden te hoog oplopen, maar er zijn nog andere kosten die ik moet betalen. De jaarlijkse kosten die ik moet betalen om de website online te houden lopen op, en één jaar is zo vlug voorbij.
Dit is nog niet alles ik moet nog jaarlijkse en zelfs maandelijkse kosten betalen. Dat vooral aan plug-ins om de website veilig te houden maar ook om een nieuwsbrief te kunnen schrijven en zo meer. 

Het maken van de cursus films kosten ook geld

De software en hardware die nodig zijn om de tutorials op te nemen en online te plaatsen kost uiteraard ook geld. En dit zijn ook steeds terugkomende onkosten.
Daar Wirelessinfo.be geen bedrijf is maar ontstaan is uit passie voor draadloze netwerken en bekabelde netwerken is alle hulp meer dan welkom.
Alle informatie wordt gratis aangeboden en in bepaalde gevallen persoonlijk begeleid.

Wat gebeurd er met de toestellen die zijn uitgetest?

De meeste toestellen van Mikrotik worden gebruikt om een ander project te verwezenlijken en uit te breidden. Namelijk het aanbieden van gratis internet aan jeugdhuizen, parochiehuizen, jeugdbewegingen en zo meer. Op deze manier worden deze toestellen niet werkloos na de testen en configuraties. In feite steunen de WirelessInfo sponors twee initiatieven. Is dit niet prachtig om daar bij te horen?. 

Kleine giften zijn zeer welkom om de maandelijkse en jaarlijkse kosten te helpen dragen

Kleine giften zijn ook zeer welkom om de kosten van het hosten van de website te kunnen blijven dragen. Er zijn tegenwoordig veel jaarlijkse kosten mee verbonden om de website te kunnen beveiligen, de hosting, plug-ins, onderhoud enz. Je kan dan wel begrijpen dat een sponsor meer dan welkom is. Ook voor kleine bijdragen.

Wat krijgen de wirelessinfo sponsors in de plaats?

Misschien voor de meeste bedrijven het belangrijkste, wat kunnen jullie van wirelessinfo.be verwachten? In de eerste plaats veel dankbaarheid en appreciatie.
Ten tweede wirelessinfo sponsors krijgen hun logo op de wirelessinfo site met de link van hun bedrijf. Daarnaast krijgen de bedrijven hun Facebook pagina op de site.

Met dank aan de volgende sponsors

Wirelessinfo sponsors
Wirelessinfo sponsorsEducorner leende me een Zyxel AP.

Wirelessinfo sponsors
Wirelessinfo sponsorsMikrotik  schonk wirelessinfo.be  een licentie 4.

Wirelessinfo sponsorsLeent me regelmatig netwerk toestellen uit.

telebeni.comDank voor je schenking, op deze manier kan ik mijn tutorials uitbreidden.Dank voor jullie hulp en steun.

DectDirect.nlDank voor jullie steun en hulp. Op deze manier kan ik mijn informatie uitbreiden. 

Dagmar BuysseDank je voor de steun Dagmar. Met deze steun komt mijn project terug tot leven. 

Veel sponsors zijn er niet maar de sponsors die ik heb hebben een hart voor deze informatieve website. Op een of andere manier hebben deze sponsors ervoor gezorgd
dat ik meer kennis met jullie kan gaan delen. 
Wirelessinfo.be sponsors, zeer veel dank voor de bereidwilligheid en vertrouwen.

Steun WirelessInfo.be

Stort een kleine bijdrage met Paypal om de website kosten te helpen dragen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.