Deel dit onderwerp alstublieft!

Dank aan de wirelessinfo.be sponsors

Wirelessinfo sponsors zijn niet zo gemakkelijk te vinden, doch worden ze noodzakelijk.
Mits die sponsoring kan wirelessinfo.be vervolgens meer tutorials aanmaken en meer toestellen demonstreren.

De gedemonstreerde toestellen kosten veel geld, daardoor kan wirelessinfo.be  niet blijven investeren, doch zijn er nog andere manieren om aan materiaal te komen.

Daarom zijn Wirelessinfo.be sponsors echt nodig.

Bijvoorbeeld:  

Wirelessinfo heeft veel Mikrotik tutorials waar je veel basis begrippen en moeilijkere configuraties kunt aanleren. Deze tutorials kunnen mensen helpen.

Heeft Wirelessinfo je wat bijgebracht?  Sponsor Wirelessinfo.be door middel van een artikel te promoten op Facebook.

Hieruit volgt dat Wirelessinfo.be meer en meer bekent zal worden en zodoende meer mensen zal bereiken.

Wat vraag ik aan de wirelessinfo sponsors niet

Wirelessinfo.be sponsoren betekent niet dat je per se geld moet geven. Ik vraag ook geen afval en verouderde toestellen omdat de Wirelessinfo.be website wat up to date moet blijven.

De mensen willen bovendien geen tutorials over verouderde apparatuur. Maar willen de moderne netwerk apparatuur leren kennen. 

Ik vraag ook geen toestellen van duizend euro daar de meeste mensen die toch niet kunnen betalen. En deze worden dan ook in bedrijven geplaatst door een gespecialiseerd bedrijf.

Wirelessinfo sponsors

Ik vraag geen baar geld om vervolgens een goede verstandhouding op te bouwen. Het is niet de bedoeling om geld in te zamelen een materiële schenking kan wel.
Een artikel op mijn website promoten zodat mensen Wirelessinfo.be meer en meer te zien krijgen wordt zeer gewaardeerd.  

Door omstandigheden kan ik fysieke hulp ook goed gebruiken bij de wifi linktesten en je hoeft er niets speciaals voor te kunnen. 

Waar kan je wirelessinfo.be wel mee helpen?

Je kan me zeker helpen aan een accespoint waar DD-WRT kan op draaien en ik bedoel dan niet de oude Linksys van vroeger.

Deze zijn trouwens verouderd en hebben wijnig mogelijkheden omdat die zodoende beperkt zijn in geheugen, opslag en CPU.

Een licentie van DD-WRT zou geweldig zijn, deze kost ongeveer een 20€ maar overleg met mij is wel aangeraden. Niet iedere licentie is compatibel met de toestellen die ik wil demonstreren.

Je kan me vervolgens ook helpen met me twee hoge locaties te bezorgen voor wifi linktesten uit te voeren. Waarom hoge locaties kan je hier lezen.

Goede locaties voor wifi link testen moeten ook zo weinig mogelijk hinder hebben van andere toestellen.

Wirelessinfo.be sponsors kunnen op Facebook een artikel promoten zodat mijn blog meer bekendheid krijgt. 

Indien je wirelessinfo iets wil schenken

Indien je me iets wil schenken als bedrijf of winkel die accespoints verkoopt is dat een must. Nogmaals de acces points worden vervolgens gebruikt voor kansarmen te helpen. Niets van het demonstratie materiaal wordt namelijk na de tutorial ongebruikt gelaten. 

Netwerk monitor software die Wirelessinfo.be wil  bespreken is steeds welkom. Je kan me vervolgens altijd helpen om bepaalde theorieën aan te leren.

Of een leerrijk boek in verband met netwerken te bezorgen, ik zeg altijd "je kan steeds meer bijleren". IT is een wereld met vele onderwerpen en niemand weet er alles van. Patch pannels of panduit systeem dat ik een kan tonen. Dit kan gerust ook in bruikleen zijn en hoeft niet nieuw te zijn.

Wil je wirelessinfo.be sponsoren kan dat zoals al vernoemt ook om mijn blog te promoten op Facebook en andere social media.
Plaats een link van een artikel van Wirelessinfo.be op je website. Like en deel onderwerpen van Wirelessinfo.be  op social media.

Je kan me steeds bereiken op mijn email hier onderaan deze blogpost.

Wie kan wirelessinfo helpen?

Ofschoon ik meer zie dat bedrijven me kunnen helpen kunnen particuliere mensen me ook helpen. Dit hoeft niet veel te zijn, denk aan een DD-WRT licentie.

IT-bedrijven zitten bij de bron, die kunnen bijvoorbeeld door afbraak van accespoints, wifi antennes en dergelijke meer iets schenken.

Winkels die dergelijk materiaal verkopen en leveren. Webwinkels die vervolgens ook bij de bron zitten kunnen me helpen aan materiaal om te bespreken.

Kortom zowat iedere instantie kan me aan netwerk materiaal helpen. Educorner heeft ervoor gezorgd dat ik deze tutorial kon maken waarvoor dank.

Wat krijgen de sponsors in de plaats?

De wirelessinfo sponsors krijgen hun logo op de wirelessinfo site met de link van hun bedrijf. Daarnaast krijgen de bedrijven hun Facebook pagina op de site.

Wirelessinfo.be sponsors

Wirelessinfo sponsors
Wirelessinfo sponsorsEducorner leende me een Zyxel AP.

Wirelessinfo sponsors
Wirelessinfo sponsorsMikrotik  schonk wirelessinfo.be  een licentie 4.

telebeni.comDank voor je schenking, op deze manier kan ik mijn tutorials uitbreidden.Dank voor jullie hulp en steun.

Veel sponsors zijn er vervolgens nog niet maar hoop dat door middel van deze pagina toch nog bedrijven of verkopers zijn met een hart voor dergelijke websites zoals wirelessinfo.be.

Wirelessinfo.be sponsors, zeer veel dank voor de bereidwilligheid en vertrouwen.

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →