Wirelessinfo sponsors zijn steeds welkom om hardware uit te lenen
Deel dit onderwerp alstublieft!

Dank aan de wirelessinfo.be sponsors

Wirelessinfo sponsors zijn tegenwoordig niet vlug meer te vinden en ik heb daar begrip voor. Het is ook niet gemakkelijk als bedrijf om nog iets te kunnen doen.
Daar mijn website Wirelessinfo.be puur hobbymatig of beter gezegd een passie is geworden om mensen in te lichten en te helpen kost deze mij toch handenvol geld.

De hosting van de website, bepaalde noodzakelijke plugins en beveiliging programma's zijn allemaal extra kosten. En je mag ook niet vergeten dat de netwerk techniek 
op een korte tijd fel is veranderd. Om mensen wat van deze nieuwe technieken aan te leren moet ik nu eenmaal deze toestellen zelf aankopen.

Dit kost mij handenvol geld en kan niet altijd investeren om bepaalde toestellen te demonstreren. Daardoor ben ik zeer dankbaar als iemand Wirelessinfo.be wil sponsoren. Wirelessinfo sponsors zijn echt nodig om mijn tutorials up-to-date te blijven houden. Met oude toestellen waar ik de configuratie van toon zijn jullie niets.

Op mijn website kan je bijvoorbeeld basis configuraties zien van Mikrotik, Ubiquiti en leer ik jullie wat de wifi wetgeving inhoud. Veel mensen weten daar niets van.
Ik test ook bepaalde wifi toestellen en in het bijzonder point to point linken om te laten zien welke snelheden er worden behaald. 

Zo kan ik wel blijven doorgaan maar dit doe ik niet. Bekijk de wirelessinfo website en als je vragen hebt stel deze gerust.

Wat vraag ik aan de wirelessinfo sponsors niet

Ik vraag geen afval en verouderde toestellen omdat de Wirelessinfo.be website up to date moet blijven. De mensen willen trouwens geen tutorials over verouderde apparatuur. Daar zijn ze niets mee omdat de techniek in deze tijd fel is veranderd. Mensen willen de moderne netwerk apparatuur leren kennen. 

Ik vraag ook geen toestellen van duizend euro daar de meeste mensen die toch niet kunnen betalen. En deze worden meestal dan ook in bedrijven geplaatst door een gespecialiseerd bedrijf.

Waar kan je wirelessinfo.be wel mee helpen

1.

Leen me hardware uit zodat ik deze kan demonstreren op mijn website.

2.

Je mag me uiteraard ook hardware schenken.

3.

Sponsor Wirelessinfo.be door een artikel te promoten of te delen op Facebook.

4.

Plaats een link van Wirelessinfo.be of een bepaald artikel op je website.

5.

Zorg voor hoge locaties die gemakkelijk te bereiken zijn voor wifi linktesten uit te voeren.

6.

Schenk een kleine bijdrage om de jaarlijkse onkosten van de website wat te helpen dragen.

7.

Geef korting op de toestellen die ik wil aankopen indien mogelijk.

8.

Je kan me ook goede tips geven en leren want nee, ik kan ook nog veel leren. Niemand weet alles wat IT betreft.

Wie kan wirelessinfo helpen?

Ofschoon ik meer zie dat bedrijven me kunnen helpen kunnen particuliere mensen me ook helpen. Dit hoeft niet veel te zijn, denk aan een kleine schenking via Paypal.
IT-bedrijven zitten bij de bron, die kunnen bijvoorbeeld door afbraak van accespoints, wifi antennes en dergelijke meer iets schenken.

Winkels die dergelijk materiaal verkopen en leveren. Webwinkels die vervolgens ook bij de bron zitten kunnen me helpen aan materiaal om te bespreken.
Alle hulp hoe klein ook worden zeer gewaardeerd. 

Wat krijgen de sponsors in de plaats?

De wirelessinfo sponsors krijgen hun logo op de wirelessinfo site met de link van hun bedrijf. Daarnaast krijgen de bedrijven hun Facebook pagina op de site.
Dank aan de wirelessinfo.be sponsors die je hieronder ziet staan. Zo kan ik de mensen verder helpen met het configureren van hun netwerk materiaal. 

De wirelessinfo.be sponsors zijn:

Wirelessinfo sponsors
Wirelessinfo sponsorsEducorner leende me een Zyxel AP.

Wirelessinfo sponsors
Wirelessinfo sponsorsMikrotik  schonk wirelessinfo.be  een licentie 4.

Wirelessinfo sponsorsLeent me regelmatig netwerk toestellen uit.

telebeni.comDank voor je schenking, op deze manier kan ik mijn tutorials uitbreidden.Dank voor jullie hulp en steun.

DectDirect.nlDank voor jullie steun en hulp. Op deze manier kan ik mijn informatie uitbreiden. 

Veel sponsors zijn er vervolgens nog niet maar hoop dat door middel van deze pagina toch nog bedrijven of verkopers zijn met een hart voor dergelijke websites zoals wirelessinfo.be.

Wirelessinfo.be sponsors, zeer veel dank voor de bereidwilligheid en vertrouwen.

Steun WirelessInfo.be

Stort een kleine bijdrage met Paypal om de website kosten te verminderen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.